Kuntta: Sanna ja Timmy Mattila, Pirkanmaa

Meille kunttaa on tullut kahdelle eri kesäasunnolle. Ennen ensimmäistä tilausta soittelin tarjouksia muutamasta paikasta. Piiraisen Kuntan asiakaspalvelu oli paras ja jostain olin saanut ainakin mielikuvan, että itse tuote on laadukas. Tilasimme kunttaa uudestaan tähän vanhaan kohteeseen, ja sen jälkeen uuteen kesäasuntoon muutama vuosi myöhemmin. Tällöin emme muuta toimittajaa harkinneetkaan, koska asiakaspalvelun lisäksi kuntan asentajat olivat todellisia ammattilaisia, jotka huomioivat yksilölliset tarpeet ja antoivat neuvoja. Emme tienneet kuntasta tai sen hoitamisesta juuri mitään.

Kommunikointi on sujunut aina Piiraisen Viherpalvelun kanssa erinomaisesti läpi koko prosessin. Toimitusaikataulu piti ja siitä oli mahdollisuus jopa neuvotella. Varmistettiin pohjatöiden valmistuminen, joka ehdottoman tärkeää, jotta rullat ei kuivu pihassa.

Saimme hyvin informaatiota ohjeistusten muodossa aina pohjatöistä hoitoon saakka. Omasta puolestamme haluan nostaa esiin kastelun tärkeyden ensimmäisenä kesänä ja seuraavana keväänä mikäli on kuivaa. Kokemuksemme mukaan kuntta selviää myös aurinkoisessa paikassa. Hiekan määrässä on myös turha säästää. Mieluummin ”liikaa” kuin liian vähän.

Olemme erittäin tyytyväisiä niin työn toteutukseen kuin lopputulokseen. Vaivaton pihan näyttää tehdyltä, mutta luonnolliselta. Muutamia yksittäisiä rikkaruohoja on ensimmäisenä kesänä nypitty. Sen jälkeen niitä ei ole näkynyt (en tiedä miten käyttäytyy jos naapurissa kasvaa rikkaruohoja, mutta meillä ei kummallakaan mökillä kasvanut kuin pari hassua).”

Sanna ja Timmy Mattila
Pirkanmaa