Piiraisen Viherpalvelu

Kestävä, toimiva
ja ainutlaatuinen piha

Täydenpalvelun viheralan yritys 35 vuoden kokemuksella.

Pyydä tarjous

Piiraisen Viherpalvelu Oy

Tarjoamme luonnonmukaisia ratkaisuja puutarhaasi ja ympäristöösi.

Piiraisen Viherpalvelu Oy tarjoaa laadukasta ja kokonaisvaltaista piharakentamista. Kauttamme saat kaiken tarvittavan: nurmetukset, istutukset, kiveysalueet sekä piha-alueiden pohjaukset, routaeristykset ja salaojitukset. Tavoitteenamme on luoda ympäristö, joka ei ainoastaan näytä upealta, vaan myös kestää aikaa ja käyttöä.

Piiraisen Viherpalvelussa työskentelee kokenut ja sitoutunut tiimi, joka hallitsee viheralan monimutkaisimmatkin haasteet. Jokainen projekti toteutetaan asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Ota yhteyttä

Viherrakentaminen

Tarjontaamme kuuluvat laaja-alaiset palvelut kuten kuntan asennus, siirtonurmen asennus, nurmetusten teko, kasvualustojen rakentaminen, istutukset, kiveysalueet, reunakivet, tukimuurit, vesikourut, koristealtaat, vesiaiheet, murskepinnoitteet, piha-alueiden pohjaukset, routaeristykset ja salaojitukset.

Pihasuunnitelmat

Kokonaisvaltaiset pihasuunnitelmat 35-vuoden kokemuksella – luo ainutlaatuinen ympäristö kiinteistöllesi. Tarjoamme suunnitelmat pihaan, puutarhaan ja istutuksiin. Meiltä saat myös neuvontakäynnit. Huolellinen suunnittelu ja toteutus nostavat kiinteistön arvoa ja tekevät pihasta viihtyisän ja helppohoitoisen.

Pihojen metalli- ja puutyöt

Pihojen puu- ja metallityöt räätälöitynä juuri sinulle. Valmistamme ja asennamme monipuoliset puu- ja metallirakenteet kuten jätekatokset, aidat, terassit, patiot, portaat, puutarhakalusteet, perennapenkkien rajaukset ja leikkikenttäkalusteet.

Ruokamullan valmistus, seulonta, myynti ja toimitus

Valmistamme laadukasta, käyttövalmista, peruslannoitettua ja kalkittua ruokamultaa. Voit noutaa ruokamultaa itse Kajaanin toimipisteestämme tai valita toimituksen suoraan ovellesi Kajaanissa ja lähiseudulla.

Monipuoliset konetyöt

Suoritamme ammattitaitoisesti maanrakennus- ja kaivutyöt sekä tela- että pyöräalustaisilla kaivinkoneilla. Palveluihimme kuuluvat myös pienemmät konetyöt, jotka soveltuvat erityisesti pienempiin pihoihin ja erikoistöihin.

Pyydä tarjous