Piiraisen Viherpalvelu

Viihtyisä piha
kaikkina vuodenaikoina

Viihtyisä piha
kaikkina vuodenaikoina

Pyydä tarjous

Piiraisen Viherpalvelu Oy

Ympärivuotinen pihojen hoito ja kunnossapito

Tarjoamme kattavia palveluita jotka pitävät piha-alueesi viihtyisänä kaikkina vuodenaikoina. Palveluihimme kuuluvat myös leikkikenttien tarkastukset sekä huolto- ja ylläpitotyöt.

Ota yhteyttä

Viheralueiden hoito

Meiltä saat huolellisesti toteutetut nurmikoiden leikkaukset, kasvillisuuden hoidon, puiden kunto- ja lahotutkimukset sekä puiden leikkaukset ja kantojen jyrsinnät.

Lumityöt, kattolumien pudotukset

Talvikuukausina teemme konelumityöt, hiekoitukset, lumenajot ja käsilumityöt, joilla varmistamme turvalliset ja esteettömät pihat kaikkina talvikuukausina. Kattolumien pudotukset teemme asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Muu piha-alueiden kunnossapito

Pihan täydellinen ylläpito vaivatta: koneharjaukset, asfalttialueiden huolelliset pesut, murskepintojen lanaukset sekä kattokourujen tehokkaat puhdistukset.

Turvalliset leikkialueet

Viheralueiden hoidon lisäksi tarjoamme leikkikenttien kuntotarkastukset sekä huolto- ja ylläpitotyöt, jotta jokainen leikkihetki on turvallinen ja iloinen.

Monipuoliset konetyöt

Laadukkaat konetyöt räätälöitynä tarpeisiisi. Suoritamme ammattitaitoisesti maanrakennus- ja kaivutyöt sekä tela- että pyöräalustaisilla kaivinkoneilla. Palveluihimme kuuluvat myös pienemmät konetyöt, jotka soveltuvat erityisesti pienempiin pihoihin ja erikoistöihin.

Pyydä tarjous